Vårterminen 2018 - prova-på, audition, kursstarter och Gordon Webster!

Juluppehållet närmar sig med stormsteg, men det blir inte långvarigt. 22 december har vi årets sista danskväll- Dans och Galej med Dr Boiler House Swing Thing! Redan 2 januari kickstartar vi nästa termin med en spelning med Gordon Webster! Vill du få medlemsrabatt från start är det en god idé att betala den redan nu för 2018!

Här kommer lite mer matnyttig information!

Medlemskap 2018
På vår hemsida kan du redan nu registrera dig och bli medlem i föreningen för 2018. Välkommen in i gemenskapen!

Du förlänger ditt medlemskap HÄR!

Gordon Webster på SSS den 2 januari!
Kommer ni ihåg de grymma danskvällarna med Gordon Webster på Igeldammsgatan? Fräscha upp minnet på https://youtu.be/7YXvu5rtyQE?t=2m27s och häng på när Gordon nu är tillbaka på SSS! Eftersom 2 januari är en tisdag och många jobbar dagen efter slutar spelningen tidigare än vad vi är vana vid. Det är endast möjligt att förköpa biljetter då antalet platser i lokalen är begränsade.

Mer information kommer på hemsidan.
Lokalen för spelningen är Hjorthagens kulturhus, Artemisgatan 19.

Kursstart vårterminen 2018
Vårens kurser startar vecka 4. Hela planeringen är inte färdig än, men vi kan berätta att blueskurs för nybörjare är tillbaka i första kursperioden! Den andra blueskursen kommer att vara en soloblueskurs för alla nivåer.
Likaså gör shag en come back! Kursregistreringen kommer att komma upp allteftersom kurserna blir klara. En del finns redan uppe på hemsidan! Läs HÄR!

Audition lindy hop
Det går redan nu att anmäla sig till audition inför kursstarten! Audition till nivå Medel, Medelavancerad och Avancerad sker 10 januari.
Audition är gratis och den kan man delta på även om man inte anmält sig till någon kurs än.
Anmälan till audition görs HÄR.
Förkunskapskraven finns HÄR.

Prova-på inför kursstarterna
Den 16 och 20 januari kommer det finnas möjlighet att prova på kursutbudet gratis i lokalen på Odengatan 89. Schemat finner du på vår hemsida när det närmar sig.
Ta med dig dina vänner!

Prova-på Satelliten, Sollentuna - för ungdomar 16-20 år
Känner du några i åldern 16 - 20 som du tycker borde prova på swingdans? Då finns ett utmärkt tillfälle att få testa det med jämnåriga nu! Evenemanget är gratis.

Torsdag 18 januari
Preliminärt schema
17:00 - 17:30 Autentisk Jazz/ Vernacular Jazz (solodans)
17:30 - 18:15 Lindy Hop (pardans)
18:15 - 18:45 Stepp/Tap dance (solodans)

Adress: Arena Satelliten, Allfarvägen 4, Sollentuna
Pendeltågsstation: Sollentuna

Motioner till årsmötet
Årsmötet hålls i februari, datum är inte satt än. Det kan ändå vara en god ide att redan nu skicka in motioner till mötet om man har förslag. Dessa skickas till info@swedishswing.se.
Det går ut en separat kallelse till årsmötet. Notera att man måste ha betalt medlemsavgift för 2018 för att kunna rösta på årsmötet.
Läs mer om årsmötet HÄR