Dans och Galej with Tess and The Jazzcats!

Den 22 februari bjuder Dans & galej in till en rykande het danskväll på Birkagården med två dansgolv och livemusik av de spännande unga jazzproffsen i bandet Tess and the Jazzcats!

The Jazzcats spelar instrumental swing från 30/40-talet med några inslag av vokala klassiker som spelats in av bland annat Nat King Cole och Frank Sinatra. Kärnan i uttrycket består av ren och skär spelglädje blandat med lyriska och färgstarka arrangemang. The Jazzcats låter som ett storband fast i ett litet format och personligare – alla röster hörs och når ut.

☛ SOCIALDANS I STORA SALEN
20.00-00.00. Kom och dansa lindy hop (och kanske lite shag och balboa) till gnistrande energifylld jazz från 30/40-talet med kvällens liveband Tess and the Jazzcats. Bandet börjar spela ca kl. 20.30.
I pauserna spelar vår DJ sina favoriter.
DJ: TBA

☛ SOCIALDANS I CAFÉT
20.00-23.00. I cafét kan du dansa balboa och shag till DJ-musik.
DJs: TBA

☛ KAFÉ
Kafét är öppet 20.30-23.00. Vi serverar hembakta godsaker, smaskig fruktsallad, våfflor och smörgåsar till mycket förmånliga priser. Dessutom kaffe/te och saft.
OBS: I kafét betalar du med Swish.

Om du hjälper till en timme i kaféet får du FRITT INTRÄDE, hjälp till en halvtimme och du får fikabiljett! Skriv in dig i volontärschemat:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RxyllfiMmXV6tkMSeBmTMb8zMNoOS7eF...

TA MED DIN EGEN VATTENFLASKA! Tänk på miljön och hjälp oss minska användningen av engångsmuggar.

C/O BIRKAGÅRDEN
Karlbergsvägen 86B
T-bana S:t Eriksplan

Tid: Fredag 22 februari kl. 20.00-00.00. Kassan öppnar kl. 19.45.
Entré: 100 kr för SSS-medlem, 150 kr för övriga.
Visa medlemskortet i entrén! (se info nedan)

OBS: Betalning med Swish! Vi föredrar att du betalar med Swish för att ha minsta möjliga kontanthantering på danskvällarna. (Om du inte har Swish kan du betala med kontanter.)

MEDLEMSKORT: Du som är medlem har numera ett elektroniskt medlemskort som kan laddas ner på mobilen. Längst ner i våra utskick ser du en ikon som ser ut som en portfölj. Öppna ett mail i din mobil och klicka på ikonen. Spara som genväg på hemskärmen. Klart!


HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!
Swedish Swing Society
www.swedishswing.se 

Datum

fre, 2019-02-22 (Hela dagen)