Om föreningen

Swedish Swing Society, SSS är en ideell förening som bildades 1978 och har idag ca 700 aktiva medlemmar. Ideell betyder att ingen är anställd utan alla gör detta på sin fritid. Föreningen har som målsättning att främja och ta tillvara intresset för Lindy Hop.

SSS anordnar kurser för sina medlemmar i framförallt Lindy Hop, men ger även kurser i andra swingrelaterade danser. Instruktörerna är erfarna och har visat framfötterna på stora tävlingar både i Sverige och internationellt.

SSS ordnar socialdanskvällar några gånger per år, mest frekvent är Dans och Galej. Socialdanskvällarna kan ibland ha livemusik, ofta någon kort prova-på i någon swingrelaterad dans. Det finns cafe.

Swedish Swing Society söker ny lokal!

Just nu har vi egen lokal för vår kursverksamhet. Vi ser dock inte den nuvarande lokalen som en permanent lösning. Vi tror att det finns en lokal som är ännu bättre för vår verksamhet där ute någonstans! Tipsa oss gärna! Skicka dina förslag till info(@)swedishswing.se

Sammanställning över krav och önskemål på föreningslokalen finns här.