Om föreningen

Swedish Swing Society, SSS är en ideell förening som bildades 1978 och har idag ca 700 aktiva medlemmar. Ideell betyder att ingen är anställd utan alla gör detta på sin fritid. Föreningen har som målsättning att främja och ta tillvara intresset för Lindy Hop.

SSS anordnar kurser för sina medlemmar i framförallt Lindy Hop, men ger även kurser i Stepp och Balboa. Instruktörerna är erfarna och har visat framfötterna på stora tävlingar både i Sverige och internationellt.

SSS ordnar Swingkvällar och elevdanskvällar några gånger per år. Swingkvällarna är partykvällar, med barservering och ibland en kort introkurs i någon swingrelaterad dans.

Swedish Swing society söker ny lokal!

Just nu har vi egen lokal för vår kursverksamhet. Vi ser dock inte den nuvarande lokalen som en permanent lösning. Vi tror att det finns en lokal som är ännu bättre för vår verksamhet där ute någonstans! Tipsa oss gärna! Skicka dina förslag till info(@)swedishswing.se

Sammanställning över krav och önskemål på föreningslokalen finns här.