Socialdans

Swedish swing society anordnar regelbundet socialdanskvällar. Dessa annonseras här på vår hemsida i vår kalender. Så snart innehållet för en danskväll är klart finns detta också upplagt under "Kommande danser" på första sidan. Föreningen har också en  Facebooksida där danskvällar (och andra aktiviteter annonseras)

De mest frekvent återkommande danskvällarna är Dans och Galej och Friday Night Blues, men även andra mer eller mindre spontant arrangerade danskvällar med egna teman kan förekomma.

Anordnandet av danskvällarna bygger på ideella krafter. Vi behöver, och uppskattar(!), medlemmar som hjälper till att ställa i ordning lokal, tar entré, bakar, diskar, säljer fika, DJ:ar, städar. Känner du att du är intresserad? Maila oss på info@swedishswing.se! Följer du oss på facebook så kommer det upp listor inför varje event där man kan skriva upp sig för ett pass i entren, eller fiket eller kanske ett bakverk att ta med.

För att hålla dig uppdaterad på andra socialdanstillfällen i Stockholm av andra arrangörer rekommenderar vi dig att gå med i Facebook-gruppen "Stockholm Lindy Network" (du måste vara med i FB för att se den).