Kallelse till EXTRA ÅRSMÖTE kl 16:00 11 maj 2019!

En kallelse till EXTRA ÅRSMÖTE har gått ut via mail till våra medlemmar i föreningen. Det gäller en väldigt viktig angelägenhet för föreningen - läs mer i din kallelse - och vi vill se så många som möjligt på mötet på Odengatan 89 lördagen den 11 maj, kl 16:00.

För att rösta i frågan måste du ha erlagt medlemsavgift och vara medlem i föreningen för verksamhetsåret 2019. (Det räcker alltså inte att ha betalat kursavgift för nybörjarkurs.)

Eftersom det här gäller föreningsinterna angelägenheter och dessutom affärer/förhandlingar med andra intressenter så ber vi om att frågor och diskussioner tas på mötet.
Styrelsen kan kommunicera med enbart medlemmar via mail och på möten och vi anser att det extra årsmötet är rätt forum för diskussioner om detta ärende.

Men, eftersom det dykt upp många funderingar så kommer styrelsen att skicka ut en del kompletterande information inom kort. Vi hoppas att detta kommer att klargöra vissa frågetecken.

Det har även kommit till vår kännedom att vissa inte hittar kallelsen i sin inkorg. Kolla gärna så den inte hamnat i skräpkorgen. Kallelsen finns anslagen i lokalen på Odengatan och finns under kvällen även på föreningens hemsida så att samtilga medlemmar skall ha tillgång till den.

Om du saknar din kallelse eller har en angelägen fråga nås styrelsen på info@swedishswing.se.

Vänligen, styrelsen genom Lisa Löfgren