Fundraiser: Hjälp oss rädda SSS lokal på Odengatan 89!

Kära medlemmar,

SSS har stått i princip utan inkomster sedan november förra året. Föreningen stod utan egen lokal under flera år och i juni 2019 var det äntligen löst! Men, sedan dess har det varit en minst sagt tuff resa. Först upptäcktes asbest i vår lokal och därefter kom Covid-19. Vi hann där emellan bara ha en kursomgång i början av 2020.


Detta innebär att Swedish Swing Society blöder pengar då vi har löpande utgifter för hyra och övriga kostnader kopplade till lokalen. Styrelsen har verkligen gjort sitt yttersta för att hålla föreningen och det föreningsägda aktiebolaget flytande under dessa krävande omständigheter, och dessutom med hjälp av en handfull medlemmar försökt rusta upp lokalen för att den ska vara inbjudande att komma tillbaka till den dag vi äntligen kan umgås och dansa igen.

Vi var väldigt glada över att vara igång igen i början av hösten, om än i liten skala, men intäkterna från första kursomgången täckte tyvärr inte ens en månadshyra. När nu de nya restriktionerna inkommit, och vi behövt pausa verksamheten igen, så står vi än en gång utan intäkter.
 
Vi behöver hjälp! För att kunna behålla vår lokal på Odengatan 89  behöver vi ditt stöd.

Därför har vi startat denna fundraiser: https://www.gofundme.com/f/hjalp-oss-radda-sss-lokal-pa-odengatan-89

Stort tack för ditt stöd - ta hand om dig och hoppas vi ses igen snart på dansgolvet!

/Styrelsen i Swedish Swing Society

 

https://www.gofundme.com/f/hjalp-oss-radda-sss-lokal-pa-odengatan-89