Dans & galej - disants edition 22 maj

På grund av pandemin är det mer än ett år sedan vi hade ett Dans & Galej. Det är ju alldeles för länge sedan. Vi saknar er alla, och arrangerar därför, med stöd från Kulturrådet, en socialdans-kväll på distans - en (dis)danskväll där vi kan träffas, om än digitalt.
Kvällen inleds med en tasterklass av inga mindre än Charlie och Rebecka DecaVita. De kommer även vara våra fantastiska konferencierer under kvällen. Runt 20 börjar svängiga Lönnkrogen spela live från vår lokal på Odengatan . Dansgolvet kommer alltså hem till dig. Det är bara att lyssna, dansa och njuta. Slå gärna på videon också så blir det hela aningen mer likt ett dansgolv.
Du kan när som helst gå till fikarummet, ett breakout room, där du tillsammans med andra vänner kan hänga och snacka lite.
Sötsakerna får du stå för själv denna gång. Vill du få den där riktiga Dans & galej-kanslan hemma har du vårt recept på våfflor här: https://docs.google.com/.../10IH11ePvGLw.../edit...
 
Kvällens program
(Vi öppnar eventet 19:15 så alla hinner komma in innan allt drar igång) 
☛ Taster i solojazz med DecaVitas - 19:30-20:00.
☛ Livemusik med Lönnkrogen - 20:00 - 21:00
☛ Efterhäng i fikarummet, ev. DJ - 21:00 - 22:00
 
Det är gratis att delta under kvällen, men om du kan och vill hjälpa SSS ekonomiskt får du gärna bidra till vår insamling. SSS brottas med stora ekonomiska utmaningar på grund av pandemin och vi är mycket tacksamma för all hjälp vi kan få. Här är en länk till SSS insamling hos GoFundMe: 
https://www.gofundme.com/.../hjalp-oss-radda-sss-lokal-pa...
Eller sätt in ditt bidrag direkt på plusgiro: 70 48 10-1. 
 
Några tips
☛ For bästa ljudet, ladda ner Zoom programmet eller appen på https://zoom.us/download
☛ Du kan öppna mötes-länken via webbläsaren, men det kan sänka ljudkvalitén.
☛ Kom som du är, i full SSS-stass eller någonstans mittemellan.
☛ Bjud in vänner och familj som du vet gillar SSS och skulle bli glada av eventet. 
☛ Alla mikrofoner kommer vara mutade per default, för att undvika kakafoni.
☛ Det går bra att kommunicera via Zoom-chatten med oss arrangörer eller andra.
☛ Ni kan ha danser en och en, kom överens med någon i chatten. Förstora din danspartners video genom att använda “Pin Video”. Prova det!
☛ Om du har dålig uppkoppling eller upplever att ljudet droppar kan det vara värt att testa att stänga av din kamera för att få en bra uppkoppling. 
 
Vi blir väldigt glada om just du vill ansluta under hela eller delar av sändningen. Du hittar den här: https://zoom.us/j/96043497953
 
Ses på (dis)dansgolvet, välkomna!
Swedish Swing Society