Kursstart efter påsk 2022 - anmälan är öppen! /New set of classes starting after Easter. Registration is open!

(Scroll for English)

Nästa omgång kurser startar tisdagen den 19 april och kursregistreringen har redan öppnat! Vet du redan nu att du vill gå en kurs är det bra att inte vänta för länge med anmälan. Några klasser börjar redan närma sig fullt.

Då pandemi-restriktionerna upphört går vi tillbaka till partnerrotation i klasserna och ordinarie storlek på klassrummen! Det betyder att vi nu också har möjlighet att erbjuda fler kurser och kursnivåer. Kursutbudet har också fått några nyheter!

Helt nytt i kursutbudet är Flexibility and Strength - som inte är en dansklass utan en klass för att stärka det vi dansare behöver för att slippa skador. Den passar alla dansare oavsett vilken dans som utövas. Kanske rekommenderas den lite extra mycket för dig som haft ett längre uppehåll från dansgolvet.

Bland lindy-kurserna är nu nivån medelavancerad tillbaka på schemat! Helgen 31/4 - 1/5 2022 finns också ett träningsläger som genomför i samarbete med Svenska danssportförbundet att anmäla sig till för dig som är intresserad av att börja tävla i lindy hop.

Balboan kommer köra en nivå 1 kurs för dig som är nybörjare eller på grundnivå i dansen. Utöver det erbjuds ett nytt upplägg för dig som redan kan grunderna, Tuesday Bal Social, som inleds med en 30 min temaklass följt av socialdans. Temaklassen kan tex. vara en figur, ett fotarbete eller en inspirerande övning. Du som är medlem i föreningen kan köpa rabatterat klippkort.

I bluesen satsar vi på en kurs i solo-blues. Är du nybörjare och behöver lära dig grunderna i rytmerna och uttrycket, eller en erfaren dansare som vill utveckla din personliga stil och hitta nya sätt att tolka musiken? Då är det här kursen för dig!

Vi drar också igång en efterlängtad kurs där vi dyker ner i några av de allra mest kända och klassiska solojazz-koreografierna från swingeran. Har du också stått på socialdansgolvet och undrat "Vad är det för koreografi som alla verkar kunna? Och hur lär jag mig den?" Dessa danser är kända över hela världen och dyker titt som tätt upp som en stämningshöjare i olika danssammanhang. Denna kursomgång kommer vi att fokusera på de två, kanske allra kändaste: "The Shim Sham" och "The Big Apple". Alla välkomnas att delta! Vi har såklart också en grundkurs i solojazz och charleston i utbudet.

Kurser och priser hittar du HÄR! 

 

/SHORT VERSION IN ENGLISH

New set of weekly classes starting after Easter. Registration is allready open. 

Registration HERE!