Kurser

Viktigt att tänka på för dig som går en kurs hos oss, under corona-tid:
 

Innan och efter lektionen

Vi följer noga FHMs rekommendationer om antal deltagare och anpassar klasserna efter dom löpande.

Vänta utanför på trottoaren innan din lektion. Lärarna släpper in ett par minuter före utsatt starttid.

Byt om hemma om möjligt. Använd omklädningsrummen så lite som möjligt. Håll god handhygien och tvätta händerna både före och efter din dansklass.

Lämna lokalen direkt efter din lektion för att undvika trängsel. Det är 10 minuters paus mellan lektionerna.

 

Under lektionen

Vi ber dig att endast dansa med din fasta partner. 

Håll avstånd till andra par och försök hålla er till de markeringar som finns i lokalen. Var beredda på att fokusera på teknik och lugnare

övningar. De svettiga passen får vi spara till ett senare tillfälle.

Ha det så kul och njut av din kurs!

 

Audition

Under kursomgång 1, höstterminen, kommer vi inte ha någon audition för de högre nivåerna. Läs beskrivningarna om nivåerna och anmäl dig till den nivå du och din partner tycker passar er bäst.

 

Finns det något roligare än att gå på danskurs? På Swedish Swing Society finns kurser både för dig utan erfarenhet eller för dig som har dansat länge.  Kurserna i Lindy hop finns på sex olika nivåer från nybörjare till avancerad. Från medelnivå har vi audition för att säkerställa att grupperna befinner sig på samma nivå och för att kunna garantera en bra kvalitet på kurserna.

Kurserna i Balboa, Blues, Shag och Stepp har mellan en till tre nivåer, i balboa har vi audition från nivå två. I övrigt styrs nivåerna av kursintresset.
Vi anordnar även temakurser, exempelvis Charleston, Autentisk Jazz och Lindy Hop par-akrobatik och emellanåt arrangerar vi helgläger sk workshop, läs mer under läger.

Läs mer om våra kurser eller se samtliga aktuella kurser här.