Tävlingar

Tävlingsverksamheten
Idag går föreningens tävlingsverksamhet på sparlåga. Det beror på att vi inte har några medlemmar just nu som är engagerade i frågan. Känner du/ni att ni skulle vilja dra igång en större tävlingsverksamhet i föreningen är du/ni varmt välkommna att höra av er till info@swedishswing.se.

Att tävla i SSS
SSS är medlem i Svenska Danssportförbundet (DSF) vilket innebär att man som medlem i SSS kan tävla i alla de danser som finns inom DSF. Under många år har SSS varit en av de dominerade klubbarna på tävlingsgolvet i Lindy Hop, i Sverige och internationellt, vilket är något som vi naturligtvis hoppas ska fortsätta. Det finns ett antal såväl SM-guld som VM-guld i bagaget hos SSS tävlingspar!

Måste man vara jätteduktig för att få vara med?
Det finns absolut inga förkunskapskrav för att börja tävla, alla är lika välkomna. Det finns ett antal olika tävlingsklasser på olika nivåer, där det givetvis också finns en debutantklass för de som aldrig tidigare har tävlat. Unga som gamla kan vara med, det är bara att samla mod och anmäla sig.

Är du intresserad av att börja tävla eller följa med och heja? Skicka ett mail till adressen info (@) swedishswing.se! Har du några andra frågor är du givetvis också välkommen!

Aktuella tävlingar
För information om aktuella tävlingar samt gällande tävlingsreglemente och resultatlistor, hänvisar vi till Svenska Danssportförbundets hemsida som hittas på följande adress: www.danssport.se.

Tävlingsträning
För dig som har eller vill ha tävlingslicens i SSS, erbjuder vi nu individuell tävlingsträning! Tillsammans med din partner får du tips och hjälp med vad just ni behöver förbättra. Är du intresserad av att börja tävla, skicka ett mail till info (@) swedishswing.se.